RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre tiltalt for Kamikaze-drapet

Foto: Knut Falch (Scanpix)
Sist oppdatert:
Statsadvokaten mener Mohamed Ahssain ble slått, kvalt og dopet ned før han døde.

Ahssain (31) ble drept på utestedet Club Kamikaze i Oslo sentrum den 28. februar i fjor.

Nå har Oslo statsadvokatembeter tatt ut tiltale mot tre menn, melder aftenposten.no.

Mennene på 25, 36 og 39 år er tiltalt for overlagt drap under særdeles skjerpende omstendigheter, og det vil bli lagt ned påstand om forvaring for alle de tre tiltalte.

Ifølge tiltalen mener statsadvokaten å kunne bevise at mennene drepte nattklubbeieren etter planlegging. De skal ha blitt sluppet inn i lokalene under påskudd av at de skulle besiktige lokalene.

Mennene skal ifølge tiltalen ha holdt et fast halsgrep på Ahssain. De skal ha slått ham med knyttet neve inntil han besvimte, for så å injisere heroin i hans arm, tapet munnen, surret plasfolje rundt hodet og holdt over munn og nese. Ifølge tiltalen så døde trolig Ahssain av heroinforgiftning. Kvelning kan også ha medvirket til at han døde.

Lå to dager i kjeller
Liket av Mohamed Ahssain ble etter drapet, som er tidfestet til å ha skjedd en gang mellom 18.30 og 20.00 på onsdag 28. februar, lempet inn i en bil utenfor utestedet.

Fra bilen ble liket flyttet over i en kjeller et sted i Oslo.

Liket ble liggende i kjelleren til fredag formiddag, da den hovedmistenkte skal ha hentet ham i en sølvgrå Volvo leiebil. Liket ble deretter liggende i bilen mens mannen kjørte til Sandnes i Rogaland, til han ble stoppet av politiet i nærheten av Larvik på lørdag.

Mohamed Ahssain var deleier i utestedet Club Kamikaze. Han var tidligere ungdomssekretær i LO i Oslo og Akershus, og har vært deltaker i reality-tv-serien Muldvarpen på TVNorge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere