RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre voldtektssaker natt til 18. mai

Sist oppdatert:
Politiet i Bergen etterforsker tre voldtektssaker etter 17. mai-helgen.

– Vi jobber med sakene nå. Dette er forhold med høy strafferamme, og vi tar dem selvsagt svært alvorlig, sier leder for sedelighetsavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon, Rigmor Isehaug, til Bergens Tidende.

Hun forteller at politiet har pågrepet en 23 år gammel mann i en sak hvor en 18 år gammel jente anmeldte en voldtekt på et overnattingssted.

Alle de tre voldtektssakene skjedde natt til 18. mai. I en annen sak har en 17 år gammel jente opplyst at hun ble voldtatt etter at hun ble plukket opp av en mann i en bil i Strandgaten.

I den tredje saken er det en kvinne i midten av 20-årene som er offeret. Hun hadde mandag formiddag ennå ikke levert inn anmeldelse.

Politiet i Bergen etterforsker også et mulig voldtektsforsøk av en russejente natt til 17. mai. Politiet ser også på en hendelse der en mann blottet seg for en jente og deretter fulgte etter henne sent på kvelden 16. mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere