RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trenger tips om gravskjendere

Sist oppdatert:
Politiet står uten spor etter vandalene som lørdag veltet 40 gravstøtter på Ranheim kirkegård utenfor Trondheim.

–Vi har foreløpig ingen konkrete mistenkte i saken. Det er heller ikke kommet inn konkrete tips som kan hjelpe oss i etterforskningen, sier operasjonsleder Jon Eivind Schefte i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet ber nå publikum om hjelp til å finne vandalene bak gravskjendingen som ble oppdaget da politi og brannvesen sent lørdag kveld rykket ut på melding om en brann i en brakke ved Ranheim kirke.

Sikret spor
Tekniske etterforskere arbeidet natt til søndag med å sikre eventuelle fingeravtrykk. Heller ikke søk med hund har gitt resultater.

- Det er heller tvilsomt om vi finner fingeravtrykk, men vi har sikret spor i bakken som kan være satt av den eller de som står bak hærverket, sier operasjonslederen til NTB.

Andre gang
Gravskjendingen lørdag var andre gang på samme kirkegård på fire måneder. I mai ble også gravstøtter veltet ved Nidarosdomen i Trondheim.

Politiet har ennå ikke pågrepet noen i forbindelse med ugjerningen, men operasjonsleder Schefte ser foreløpig ikke de to gravskjendingssakene i sammenheng.

Tips? Ring politiet: 73 89 90 90

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere