Trodde Lotto-premie var hevn

Foto: (scanpix)

Andreas Wilsgård (26) trodde kompisene hadde en gedigen spøk på gang, da han fikk beskjeden om millionpremien onsdag kveld.

18.03.04 12:33

Men etter flere forsøk klarte Norsk Tipping til slutt å overbevise den unge Oslo-mannen om at han faktisk hadde vunnet førstepremien i Viking Lotto.

- Det var helt sprøtt, jeg har tullet med kompisene tidligere og trodde dette var en hevn, sier Wilsgård til TV 2 Nettavisen.

Wilsgård lot seg ikke helt overbevise før han fikk ringt Norsk Tipping torsdag morgen. Men etter å ha snakket med den samme personen som ringte han kvelden før, gikk det endelig opp for ham at han hadde 1,36 millioner på vei til bankkontoen.

- Det oppleves som helt sinnssykt å få en slik premie når man er i etableringsfase. Jeg og kjæresten har bodd i en 26 kvadratmeter stor leilighet, nå gleder vi oss til å flytte til noe større, sier h an.

Wilsgård som til daglig jobber som eiendomsmegler i firmaet Vestvendt, sto midt i en budrunde da han fikk telefonen fra Norsk Tipping klokken 22 på kvelden. Allerede nå har han planene klare for hvordan pengene skal brukes.

- Kjæresten min og jeg skal dele på premien. Vi kjøpte en ny bil for tre uker siden, så det går vel noe dit. Videre har vi tenkt oss en tur til Roma, og så blir det en stor fest for venner og kjente til sommeren. Ellers vil det vel gå en del til den nye leiligheten, sier Wilsgård.

Til sammen delte fire spillere på førstepremiepotten i Viking Lotto i går. Den unge eiendomsmegleren har spilt fast det siste året, men har ikke klart å prikke inn gevinster i den store klassen inntil nå.

- Det er første gang jeg har hatt såpass med flaks, forteller Wilsgård, men så modererer han seg kjapt.

- Ja, bortsett fra når jeg traff kjæresten min så.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.