RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trolig reddet av barneseter

Sist oppdatert:
En 25 år gammel mor ble alvorlig skadet etter en utforkjøring på riksvei 358 i Telemark søndag. De tre barna hennes kan trolig takke god sikring for at de kom fra ulykken med skrubbsår.

Bilen har sannsynligvis trillet rundt en rekke ganger etter at føreren mistet kontrollen over den, skriver Rogalands Avis.

Ulykken skjedde like ved Gautefall ferieland, cirka fem-seks kilometer fra Gautefall Hotell.

Mor alvorlig skadd
Føreren, en 25 år gammel kvinne fra Porsgrunn, ble alvorlig skadet og fraktet med luftambulanse til akuttmottaket ved Ullevål sykehus i Oslo. Hun ble påført skader i hode, ansikt og bryst under utforkjøringen. Ifølge informasjonskonsulenten ved sykehuset i Oslo ble tilstanden hennes i går kveld betegnet som livstruende og kritisk.

25-åringen er mor til de tre jentene som var passasjerer. Barna pådro seg ifølge politiet kun lettere skader og skrubbsår, og ble kjørt i ambulanse til Sykehuset Telemark for en sjekk.

Den andre kvinnen som var med i bilen ble fraktet med luftambulanse til sykehuset i Arendal. Hun er 74 år gammel, kommer fra Fyresdal og er oldemor til barna. Hun hadde hoftesmerter etter ulykken, men skal ikke være like hardt skadet som føreren av bilen.

- Årsaken til ulykken er fortsatt ikke kjent, opplyser operasjonsleder Bernt Ingebrigsten ved Drangedal Politidistrikt til TV2 Nettavisen mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere