RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tropenatt i natt

Sist oppdatert:
I natt var det tropenatt to steder i landet.

SUPERSØK:Været 50.000 steder i Norge

FÅ NETTAVISEN PÅ MOBILEN I SOMMER

Både Færder Fyr og Lindesnes hadde tropenatt i natt. Færder Fyr hadde 20,1 grader på det laveste, Lindesnes hadde 20 grader på det kjøligste. Flere andre steder i Norge var også nære ved å ha tropenatt. Lista hadde 19,5 grader, Mandal hadde 19,4, Bergen hadde 18,8 og Stavanger hadde 18,6 grader på det laveste i natt.

Besøk våre sommersider

Byger i hele landet
Fra fredag er det ventet varierende vær med byger, og slik vil det bli i hele helgen. Fortvil ikke, for i løpet av neste uke er det gode sjanser for at høytrykket vil vende tilbake, og da kan det bli opp mot 30 grader enkelte steder på Østlandet.

- Hele landet får varierende vær fra fredag av, sier meteorolog Hilde Holdhus i Storm Weather Center til TV2 Nettavisen.

På Sørlandet og Østlandet er det ventet perioder med skyer, og lengst vest er det ventet regnbyger. Temperaturen vil synke litt, og det blir omkring 20 grader.

NYTTIG:Få været på mobil

- Vestlandet starter bra fredag, men etter hvert vil det bli nokså skyet og komme litt regn og regnbyger, sier meteorologen.

Trøndelag og Møre og Romsdal får i likhet med Vestlandet også vekslende vær, og det vil komme noen byger også her. Temperaturen på Møre og Romsdal, Trøndelag og Vestlandet blir omkring 20 grader.

Troms og Finnmark får halvskyet oppholdsvær fredag, men trolig noen regnbyger i ytre strøk. På kysten av Troms og Finnmark er temperaturen uendret, og den vil ligge rundt 10-15 grader. I indre strøk av Finnmark kan det bli rundt 20 grader, mens i indre strøk av Troms blir det nærmere 15.

- Nordland får stort sett oppholdsvær fredag. Fra ettermiddagen vil det nok komme noen regnbyger på Helgeland, men ikke så mange, sier meteorolog Holdhus.

Temperaturen i Nordland blir omkring 15 grader på kysten, og litt varmere i indre strøk.

Varierende helgevær
Sørlandet og Østlandet ser bra ut i helgen, men det blir litt vekslende skydekke og mulighet for regnbyger. Temperaturen vil ligge rundt 20 grader.

- Vestlandet får en del regnbyger på lørdag. Søndag vil det bli litt lettere, men generelt vekslende og perioder med regnbyger, sier meteorologen.

Midt-Norge får omtrent det samme været som Vestlandet, men ikke fullt så mange byger. Temperaturen på Vestlandet og i Midt-Norge vil ligge på mellom 15 og 20 grader.

Nordland får en grå lørdag med regn. Troms og Finnmark får en bra start på lørdagen, men mot kvelden vil det komme inn regn og regnbyger i Troms og etter hvert også i Finnmark.

- Søndag vil det klarne opp i Nordland, og det kan faktisk bli ganske fint, men i Troms og Finnmark blir det mer varierende og regnbyger, sier meteorolog Holdhus.

Temperaturen vil ligge på 15-20 grader i Nord-Norge i helgen.

Har du et fint eller morsomt sommerbilde du vil dele med TV 2 Nettavisens lesere? Send det på e-post: sol@nettavisen.no Da får du se det her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere