RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Tror du at du er tøff, eller?»

Spørsmål fra full mann til politibetjent. Like etter lå han i jern på bakken.

(iBergen.no) Og nå må den krakilske mannen også betale en bot etter å ha slengt med leppa.

Det var natt til 1. mai at 27-åringen hadde drukket frem et overmot han senere skulle få svi for. Mens han var på en 7-Eleven kiosk i Bergen sentrum kom han i klammeri med en annen mann. Tumultene ble så heftige at politiet måtte tilkalles.

27-åringen var samarbeidsvillig overfor politiet i starten, men på et tidspunkt ble han bedt av en politibetjent om å stå i ro utenfor kiosken. Et slikt pålegg ville ikke 27-åringen finne seg i, han aktet å bane seg vei forbi hele politistyrken for å komme seg innendørs.

Selv om politibetjenten tok tak i armen hans og gjentok at han måtte holde seg utenfor, svarte mannen med å slå hånden hans vekk. Deretter gikk den fulle mannen helt opp i ansiktet på politimannen og ropte «Tror du at du er tøff?» Den truende atferden fikk både politikolleger og en vekter til å gripe inn.

Den ville slåsskampen som fulgte endte med at mannen ble sprayet med pepperspray før han ble arrestert.

I retten nektet 27-åringen straffskyld, men innrømmet langt på vei at han hadde hindret politiet i tjenesteutøvelse. Bergen tingrett trodde mest på politimannen, og dømte mannen til å betale en bot på 4000 kroner. Han må også betale saksomkostningene på 3000 kroner.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere