Gå til sidens hovedinnhold

Tror etterlyst raner melder seg selv

Politiet tror det er et spørsmål om tid før den siktede ransmannen Marcus Alexander Møller melder seg selv. Møller regnes som farlig.

Politiet i Oslo gikk fredag ut med en detaljert etterlysning av Marcus Alexander Møller, som er siktet for væpnet ran av Lambertseter postkontor. Han settes også i forbindelse med flere ran.

Tror han melder seg

- Det har ikke komme inn mange tips, dessverre, sier Sindre Flåte, vaktsjef ved krimvakta i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet har imidlertid håp om at 32-åringen melder seg selv.

- Vi tror det er store sjanser for at han melder seg selv etter at vi gikk ut med bildet, og avventer situasjonen. Det er enklest og tryggest slik, opplyser politiet.

- Etter at bildet er ute, har han nok mest å vinne på å ta kontakt med oss, understreker Flåte.

Brutalt ran

To personer ble slått ned under ranet av Lambertseter postkontor torsdag formiddag. Væpnet med hagle og iført rød finlandshette, grå strikkegenser og mørk bukse truet raneren til seg penger ved postkontoret.

Raneren stakk fra åstedet i en grønn Audi 80. Ved Nordstrandshallen byttet han til en rød Ford Fiesta som ennå ikke er funnet.

Politiet har tidligere uttalt at de ikke ønsker å kommentere hvilke bevis de har for at Marcus Alexander Møller er ransmannen.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett