RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uoppklarte overfall på tre kvinner i Sogndal granskes nå av politiet.

Tror hun kjente drapsmannen

Sist oppdatert:
SOGNDAL (TV 2 Nettavisen): Politiet i Sogndal tror at Hedda Karterudseter (19) kan ha kjent sin drapsmann. Et bestemt miljø har vært politiets søkelys siden hun ble funnet drept.

Vitner har fortalt politiet at Hedda Karterudseter kjente personer i det aktuelle miljøet, og at hun var ute med to personer fra dette miljøet onsdag kveld.

TV 2 Nettavisen kjenner til at politiet allerede før det ble stadfestet at hun var drept, hadde hatt flere personer fra dette miljøet inne til avhør. En av disse personene har vært inne til flere avhør.

Den 19 år gamle studenten ved Sogndal folkehøgskule ble sist sett klokken 01.15 natt til torsdag da hun forlot utestedet Meieriet. Hun ble funnet drept på rommet sitt av venninner klokken 19.30 neste kveld.

19-åringen ble kvalt på sitt rom i hybelhuset, men ingen av studentene har hørte noe bråk fra rommet hennes denne natten. Etter det TV 2 Nettavisen var det heller ingen tegn til innbrudd på rommet, og vitner sier at Karterudseter alltid låste rommet før hun la seg til å sove. Det mener politietterforskerne kan tyde på at hun kjente drapsmannen.

Nettopp derfor er observasjonene i og rundt Meieriet onsdag kveld svært interessante for politiet. Politiet ønsker også å komme i kontakt med alle som har vært på strekningen mellom Meieriet og skolen som ligger 800 meter unna. På Meieriet eller på vei hjem kan jenta ha møtt sin drapsmannen.

Vitner har fortalt til Bergens Tidende at en navngitt person forlot utestedet sammen med en lyshåret jente mellom klokken 01.00 og 01.30. Mannen og jenta skal ha kranglet da de dro fra stedet. Tidspunktet og beskrivelsen gjør at dette kan ha vært Hedda Karterudseter som forlot stedet med en mann. Politiet har de siste dagene forsøkt å komme i kontakt med denne mannen.

Politiet i Sogndal har allerede gått ut og sagt at drapet ikke kan settes i sammenheng med seksuelle overgrep som har skjedd i byen den siste tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere