RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Mirjam er i Paris

Sist oppdatert:
Savnede Mirjam (22) trenger livsviktige medisiner.

Politiet leter intenst etter Mirjam Holm (22) fra Årnes.

Mirjam har gjennomgått en levertransplantasjon og er avhengig medisiner. De stod igjen på rommet hennes da hun reiste til Jessheim onsdag, og det er fare for livet hennes hvis hun ikke får disse medisinene innen få dager, understreker politiet.

- Vi har akkurat bekreftet at hun onsdag kjøpte en billett til Paris, sier lensmannen i Nes, Bernt Ingar Jahren, til Nettavisen mandag morgen.

Enveisbilletten ble kjøpt på Gardermoen.

- Der stopper sporene etter henne. Men nå kobler vi inn Kripos, og hun kommer til å bli etterlyst gjennom Interpol, sier han til Nettavisen.

Det kan stå om livet for 22-åringen dersom hun ikke snarest får den medisinen som hun trenger. Jahren ber alle som har opplysninger om den savnede om snarest å kontakte Romerike politidistrikt på Lillestrøm på telefon 64 84 20 00.

Den siste sikre observasjonen politiet har av kvinnen, var da hun tok ut penger fra minibanken på Jessheim onsdag klokka 11.39.

Savnede er rundt 165 centimeter høy, har blå øyne og mellomblondt hår. Da hun forsvant var hun iført sort, lang kåpe, mørk blå dongeribukse, hvit strikkelue og hvit veske.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere