RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror tips vil oppklare ranet

Sist oppdatert:
Politiet håper stavangerfolk som kommer tilbake fra påskeferie, kan ha gjort observasjoner som kan bidra til å oppklare det brutale ranet og politidrapet i Stavanger.

- Jo mer vi etterforsker denne saken, jo klarere blir det at dette er en veldig nøye planlagt aksjon, med et nitid forarbeid, sier politiinspektør Bjørn Andersen til NTB.

Den siste uka har politiet mottatt 1.758 tips og avhørt 550 personer, men på en pressekonferanse mandag oppfordret Andersen nok en gang publikum til å komme med flere tips.

Spesielt personer som har vært bortreist i påskeferien, men som kan ha gjort observasjoner i forkant av ranet, blir oppfordret til å ta kontakt.

- Vi har behov for publikums hjelp til å oppklare ranet, sier Andersen.

Politiet vil nå kartlegge ned i minste detalj alle bevegelser i området rundt Domkirkeplassen hvor Norsk Kontantservices lokaler i Norges Bank-bygget ble brutalt ranet i 8-tiden mandag for en uke siden.

- Vi ber alle som har oppholdt seg i dette området etter klokka 5 om å ta kontakt. Det kan hende at også observasjoner de ikke har gjort kan være av interesse for oss, sier Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere