RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truer bergensernes «mentalhelse»

Sist oppdatert:
Det er streik i byggebransjen og konflikten truer bergensernes mentale helse, mener entreprenørfirmaet LAB og søker dispensasjon for å få Branns tribune klar til16.mai.

Branns nye tribune skal huse 5000 mennesker og blir ferdig med knappest mulig margin før den første folkefesten i Bergen, kampen 16. mai.

- To dager streik kan kanskje gå, men blir det en uke blir det 5000 bergensere som ikke får se Brann spille på 16. mai og derfor har vi søkt dispensasjon fra streiken, sier daglig leder i Brann Stadion, Terje Reistad til Bergensavisen.

- Vi sender dispensasjonssøknaden i dag og håper å få svar i løpet av dagen, sier administrerende direktør i entreprenørfirmaet LAB, Trygve Mo.

Det er ikke bare Brann Stadion som rammes. Store prosjekter som Ormen Lange, Melkeøya og operaen i Bjørvika rammes også, uten at noen mister nattesøvnen av den grunn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere