RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet kona med motorsag

Sist oppdatert:
En mann fra Midt-Troms er dømt for vold og trusler mot sin russiske kone. Det toppet seg i fjor vår da han stormet inn på soverommet med motorsag.

Etter å ha kommet hjem fra fest tidlig en søndag morgen, sparket 39-åringen opp soveromsdøra der kona og hennes ni år gamle datter hadde låst seg inne. Så gikk han ut i garasjen og hentet sin elektriske motorsag. Den truet han med å bruke på kona, før han også koplet til strømmen, skriver Nordlys.

Fis og snørr
Nordmannens noe spesielle manerer er nøye beskrevet i dommen: Han pleide å fise ved middagsbordet, på tallerkenen lå det avklipte tånegler og snørr og det hendte han danset naken rundt mens han fes og viste bakenden til kona og hennes datter.

Ved flere anledninger skal han ha lagt sin kone på gulvet og sluppet tarmgass i ansiktet hennes, ifølge dommen.

Barn tilstede
Trakasseringen pågikk i halvannet år. Etter motorsagtrusselen kontaktet kvinnen sosialkontoret, som igjen koblet inn politiet.Tingretten har i skjerpende retning lagt vekt på hvor alvorlig det er å true noen med en motorsag og at det skjer med barn til stede.

Senja tingrett har nå dømt 39-åringen til fem måneders fengsel for trusler og mishandling, skriver Nordlys.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere