*Nettavisen* Nyheter.

Truet med å kastrere 18-åring

Foto: (TV 2 Nettavisen)

De tre mennene truet med å kastrere den 18 år gamle gutten etter først å ha tvunget ham til å kle av seg.

20.01.04 19:21

Hendelsen skjedde sent lørdag kveld på et fjerntliggende småbruk i Eggedal i Buskerud. 18-åringen var hjemme med hunden sin da tre menn tok seg inn i huset.

Først knivstakk de hunden fire ganger, så truet de med å skjære av 18-åringen kjønnsorganene og tvang ham til å kle av seg.

Rømte på sokkelesten
Til alt hell klarte gutten å rømme fra huset i bare sokkelesten over til en nabohytte hvor det var folk, skriver Drammens Tidende.

- Det svartnet for meg og jeg tror jeg sparket ham i magen, forteller gutten som hevder at de tre mennene lo og så ut til å nyte hans redsel.

Kranglet på fest
De tre mennene i 30-årene skal ikke ha kjent 18-åringen spesielt godt fra før, men hadde en uoverensstemmelse fra en fest sent i fjor høst. Krangelen skulle imidlertid være skværet opp.

Etter det Drammens Tidende forstår våknet hunden etter det første stikket, noe som gjorde at gjerningsmannen mistet fokuset på 18-åringen. Hunden ble stukket igjen, og det kan ha vært de nødvendige sekundene som skulle til for at 18-åringen klarte å komme seg unna. Hunden skal ha overlevd episoden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.