RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet på livet etter bildrap

Sist oppdatert:
21-åringen som er tiltalt for uaktsomt drap på Marita Danielsen sa i retten onsdag at han ble truet på livet etter den fatale bilturen.

Tidligere har Maritas pårørende varslet politiet at også de er truet på livet av folk i det kriminelle miljøet. 21-åringen sa ikke rett ut at det var Marita Danielsens familie som hadde truet ham, men påstanden var ikke vanskelig å forstå, skriver Telemarksavisa.

- Jeg forstår godt at de truet meg på livet når de hadde mistet det kjæreste de eide. Jeg ville også tenkt sånn om det gjaldt meg, sa 21-åringen da han sto i vitneboksen under den første dagen av saken.

Øl og piller
21-åringen fortalte også om timene før ulykken. BMW-en hadde han akkurat kjøpt, men førerkort hadde han ikke.

Før han satte seg bak rattet hadde han drukket seks-syv flasker øl og spist tabletter med det narkotiske stoffet klonazepam. Han hadde også tatt Maritas søster i hånden på at han skulle kjøre forsiktig.

21-åringen fortalte retten at han ønsket det var han som døde i ulykken i stedet for Marita Danielsen. Hans forsvarer, advokatfullmektig Anette Olsen Ingerø, hevdet i retten at 21-åringen hadde fått diagnosen ADHD, men dette er ikke dokumentert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere