RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Mick Tully/Jernbaneverket

Truffet av tog etter krangel

Sist oppdatert:
En 22 år gammel mann er alvorlig skadd etter å ha blitt truffet av toget på perrongen i Lørenskog. Ulykken skjedde etter en høylydt krangel.

Ulykken skjedde på Fjellhamar stasjon i Lørenskog. Politiet fikk melding klokka 19.06.

- Mannen oppholdt seg på perrongen sammen med flere andre og var involvert i en høylydt krangel like før ulykken. Idet toget kom, falt han ut i skinnegangen. Han traff siden av toget og ble kastet opp på perrongen igjen, sier operasjonsleder Trond Aune ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet kan ikke si om mannen ble dyttet, men har flere vitner de vil avhøre etter ulykken.

Vil avhøre vitner
- Vi er ennå ikke kommet i gang med avhørene, men vi har fem, seks vitner vi vil avhøre. Et at vitnene er innbrakt, opplyser politiførstebetjent Ellen Bardosen ved Lørenskog lensmannskontor til TV 2 Nettavisen onsdag.

Personen ble innbrakt for ordensforstyrrelse etter ulykken. Vedkommende, som var overstadig beruset, var også involvert i krangelen på perrongen.

Bevisstløs
22-åringen fra Lørenskog var bevisstløs da han ble brakt til sykehus. Ullevål universitetssykehus opplyser onsdag morgen at mannen er alvorlig skadd og er tatt under intensivbehandling. Han har pådratt seg skader i hode og ansikt. Tilstanden er stabil.

Stans i togtrafikken
Ifølge Jernbaneverket var det stans i togtrafikken på stedet i en time etter ulykken. Klokka 19.55 ble det meldt at trafikken var i gang igjen.

- Vi avventer nå politiets etterforskning i saken, sier informasjonsansvarlig i Jernbaneverket, Inge Hjertaas, til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere