RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trusetyv løs i Stavanger

Sist oppdatert:
En tobarnsmor (33) fortviler etter at en tyv har rappet tre av hennes korsetter, annet undertøy, parfyme og familievideoer. Og slått lens i sengen.

Mens Stavanger-kvinnen sov over hos sin kjæreste, brøt den undertøysfikserte tyven seg inn i hjemmet hennes og forsynte seg med kjoler, undertøy, parfyme og familievideoer. Verdisakene lå igjen.

- Det er veldig ekkelt. Det er nesten så jeg hadde foretrukket at han hadde tatt verdisakene i stedet, sier kvinnen til Rogalands Avis.

Tisset på senga
Verken tv, video, datamaskin, minidisc eller sølvtøy var tatt. Derimot hadde tyven plukket med seg hennes fineste kjole, to par skinnstøvletter, tre korsetter, undertøy, parfyme, skinnskjørt, skinnbukser og nærmere ti familevideoer. Særlig filmene synes hun det er trist å ha mistet.

I tillegg til at innbruddstyven har stjålet flere personlige ting, har han sannsynligvis slått lens i senga til kvinnen.

Overlevert politiet
Kvinnen, som vil være anonym, forteller om «en diger lysegul flekk på sengeteppet». Hun har overlevert sengeteppet til politiet for fingeravtrykk.

Nå oppfordrer hun tyven til å levere tilbake undertøyet, kjolen og filmene i resepsjonen hos Rogalands Avis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere