*Nettavisen* Nyheter.

Tryna ut av bilen etter promilletur

Med 2,46 i promille skal den 60-årige kvinnen fra Sunnmøre ha kjørt hjem fra pub. Da hun skulle ut av bilen, gikk hun på trynet.

07.03.05 09:32

Det hersker fortsatt noe uklarhet om hvordan en 60 år gammel kvinne og hennes forlovede kom seg hjem etter en fuktig kveld på bydelspuben.

Omkring klokken 23.00 den 8. februar i fjor, bestemte de seg for å gå hjem fra puben. Utenfor gikk kvinnen bort mot bilen, noe som utløste en krangel mellom dem. Forloveden forlot stedet, skriver Rogalands Avis.

Etter diverse uklarheter om hva som hadde skjedd, konkluderte rettens flertall med at bilen var kjørt hjem og at det var kvinnen som hadde gjort dette.

Politiet ble oppringt av vitner om en bil som kjørte av gårde med svært høyt turtall. Retten viste også til at bilens clutch var utbrent og at bilen var parkert så uvørent at den var kjørt av en person som ikke var i stand til å kjøre bilen.

Kvinnen ble også observert da hun falt på utsiden av bilen på grunn av at sikkerhetsselen hadde festet seg rundt beina hennes. Så er det heller ikke lett å ha kontroll over alt når promillen er på hele 2,46.

Kvinnen må sone 25 dager i fengsel og betale en bot på 27.900 kroner. Videre må hun vente tre år før hun kan få lov til å gå opp til ny førerprøve.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.