RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tsunamiofre lurte døden igjen

Sist oppdatert:
Familien Olsen overlevde flodbølgen i desember. I mars brant det i huset deres, og tirsdag overlevde far og sønn et dødskrasj.

2. juledag i fjor reddet Tromsø-familien seg opp på et tak da den enorme flodbølgen slo inn over Phi Phi Island i Thailand. Brått forvandlet Tromsø-familiens ferie til et grusomt mareritt.

Siden har familien følt seg forfulgt av død og uhell:

Like før påske tok huset på Stalheim i Tromsø fyr, skriver Nordlys.

Tirsdag kunne både pappa Jan Øystein og yngstesønnen Gaute (12) spasere uskadet ut av familiens Honda CR-V etter en kollisjon på Riksvei 91 i Ramfjord i Troms. En 79 år gammel mann fra Tromsø omkom i krasjet.

Olsen sier at han – da uhellet på nytt var ute – tross alt er glad for at familien allerede er i regelmessig kontakt med hjelpeapparatet.

– Vi har fått svært god hjelp til å bearbeide påkjenningene vi opplevde i Thailand. Det blir en styrke for oss i dagene framover, men akkurat nå føler jeg meg helt satt ut, sier Olsen til avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere