Gå til sidens hovedinnhold

TV 2: Bevæpnet politi har vært i beredskap døgnet rundt

Over lengre tid har et betydelig antall spesialtrente politifolk stått klare til aksjonere etter den mulige bortføringen av Anne-Elisabeth Falkevik, melder TV 2

Den savnede 68-årige Anne-Elisabeth Falkevik ble sist sett 31. oktober i fjor, og antas av politiet å være ble bortført fra sitt hjem på Fjellhamar.

Ifølge TV 2 har en gruppe med IP3-godkjente politifolk, som er spesielt trente for skarpe oppdrag, blitt stasjonert på Lillestrøm i forbindelse med saken. Politifolkene har inngått i en døgnkontinuerlig beredskap for å kunne slå til når som helst, dersom det skulle bli nødvendig. Mange av dem skal ha gått kledd i sivilt.

TV 2 opplyser imidlertid at de ikke er kjent med om en slik ekstraordinær beredskap fremdeles er på plass.

Enorme ressurser har blitt lagt ned fra politiets side for å etterforske og håndtere saken. Øst politidistrikt, som leder etterforskningen, har blant annet fått bistand fra Oslo politidistrikt, Kripos, Økokrim, Interpol og Europol. I tillegg er statsminister Erna Solberg (H) blitt orientert om den antatte bortføringen og ressurssituasjonen som regnes å være krevende for Øst politidistrikt.

Les mer: Nabo om kidnapping-saken: - Folk er engstelige

Les mer: Kidnappingssaken: Gift med en av Norges rikeste

Les også

Ber kidnapperne om livstegn fra Anne-Elisabeth

Kommentarer til denne saken