*Nettavisen* Nyheter.

TV 2 blir rundstjålet

Foto: (Foto: Hans-Inge Langø/iOslo.no)

Det siste året er verdier for en million kroner forsvunnet fra TV 2-bygget i Karl Johans gate.

30.01.08 11:19

(iOslo.no) Over lengre tid har svært dyrt utstyr forsvunnet fra TV 2-bygget i Oslo. Ingen vet hvor det har tatt veien, eller hvem som står bak.

- Vi snakker om en viss tidsperiode her, men det er ikke snakk om at dette har skjedd over flere år, sier informasjonssjef i TV 2 Marianne Røiseland til iOslo.no.

Mistenker ingen
Hun forteller at de foreløpig ikke har noen oversikt over hvordan utstyret forsvinner, men at ingen ansatte i TV 2 mistenkes for tyveri. Det har vært heftig byggeaktivitet på TV 2-bygget det siste året.

- Vi har ingen grunn til å mistenke noen for tyveri. Det forsvinner verdier, og dette er ikke uvanlig på store arbeidsplasser. Vi kan ikke si at vi har konkrete mistanker til noen, sier Røiseland.

I romjulen forsvant blant annet tre objektiver, som hver er verdt 90.000 kroner, fra et låst lager. Også personlige eiendeler som mp3-spillere, lommebøker og vinflasker har forsvunnet.

- Ta ansvar
Informasjonssjefen er usikker på hvor mange av sakene som er politianmeldt, men sier at de ikke kan gå til anmeldelse av alle de mindre sakene.

- Hvordan håndterer TV 2 saken?

- Vi ber de ansatte passe på og være oppmerksomme. De må ta ansvar for sitt både sitt eget utstyr, og utstyr de har ansvar for gjennom jobben. Det er snakk om mye penger, sier Røiseland.

Hun vil ikke kommentere hvilke praktiske tiltak kanalen gjør for å få en slutt på forsvinningene.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag