RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV-serie felte voldtektsmann

Sist oppdatert:
30-åringen angrep bakfra og tok kvelertak til kvinnen besvimte. Voldtekten i Østfold ble oppklart fordi offeret (19) hadde sett på TV-serien CSI.

I Fredrikstad tingrett forklarte 19-åringen at hun er stor fan av TV-serien om kriminalteknikerne i Las Vegas, skriver Fredriksstad Blad. Hun tenkte derfor at det var viktig å sikre seg DNA-spor og sørget for at mannens sæd kom på genseren hennes.

Det er nettopp denne DNA-profilen som har ført til at en 30 år gammel mann er blitt tatt og tiltalt for voldtekten på Kråkerøy i Østfold.

Overfallet var svært grovt, da jenta ble angrepet bakfra og tatt kvelertak på til hun besvimte. Da hun kom til seg selv, var overgrepet i gang. Hele traumatiske hendelsen varte i en time og har satt dype spor i 19-åringens sinn.

Mannen har innrømmet overfallet og fremsto som en angrende synder i tingretten mandag, ifølge Fredriksstad Blad.

- Jeg synes det jeg har gjort er forkastelig. Jeg skjemmes over det, og jeg ønsker å dø, sa 30-åringen på tiltalebenken.

Aktor har lagt ned påstand om seks års forvaring for gjerningsmannen. I tillegg krever 19-åringen 100.000 kroner i oppreisning.

Dom faller i løpet av uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere