RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV-team omkom i bilulykke

Sist oppdatert:
Et nederlandsk TV-team er omkommet i en bilulykke like nord for Jotunheimen.

Det var den nederlandske programlederen Ernst-Paul Hasselbach og produksjonsassistent Leentje Custers som omkom i ulykken på riksvei 55 tidligere lørdag. Politiet ved Gudbrandsdal politidistrikt meldingen klokken 11.10 lørdag om ulykken, som skjedde på fylkesgrensen mellom Oppland og Sogn og Fjordane.

- En bil kjørte utfor og havnet på taket i elven Leira. Begge de to som satt i bilen er omkommet, forteller operasjonsleder Roald Sveen ved Gudbrandsdalen politidistrikt til Nettavisen.

Begge var involvert i produksjonen av den belgisk-nederlandske utgaven av TV-serien 71. De var på vei til innspillingen da ulykken inntraff.

- Jeg kan bekrefte at de to omkomne arbeider for den internasjonale utgaven av 71° nord. De to var på vei til et innspillingssted da ulykken inntraff, sier administrerende direktør i Nordisk Film TV-produksjon, Stein-Roger Bull til Nettavisen.

Nordisk Film eier produksjonsrettighetene til 71° nord og har de siste tre årene bistått i inspillingen av den internasjonale utgaven.

Etter at Bull fikk melding om ulykken valgte han å avbryte sitt opphold i Tyskland.

- Jeg er akkurat nå på vei ombord i et fly fra Frankfurt til Oslo. I løpet av kvelden vil jeg ankomme Lom for å bistå de involverte, sier Bull til Nettavisen.

Deltakerne i programmet, produksjonsteamet og medprogramleder Karoline Kamosi får bistand av norske psykologer, opplyser selskapet.

Hasselbach etterlater seg tre barn.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere