*Nettavisen* Nyheter.

Tyv(er) stjal bursdagsgavene til 11-åring

BURSDAG: En fin bursdag i Badeland på Grålum ble ødelagt av en eller flere tyver. Foto: Jarl M. Andersen (Sarpsborg Arbeiderblad)

Mens 11-åringen og vennene hans storkoste seg med bursdagsfeiring i Badeland stakk noen av med gavene.

(SA.no): Det var sist tirsdag at gutten feiret 11-årsdagen sin i det nyoppussede badeanlegget i Quality-hotellet på Grålum.

– Ungene storkoste seg i de flotte bassengene. Alt var bra helt til vi oppdaget hva som hadde skjedd mens guttene var i vannet, forteller 11-åringens mor til Sarpsborg Arbeiderblad.

Bursdagsgavene ble oppbevart i ei veske i området der selskapet hadde spist god bursdagsmat.

Stjålet

– Da guttene var ferdige med å bade oppdaget vi at gavene til min sønn var stjålet. Han ble helt knust. Det ble en sorgfull kveld og en sorgfull natt. Jeg fatter ikke at det er mulig at noen kan få seg til å gjøre noe sånt mot et barn. Men det bare viser at intet lenger er «hellig» og at alt må passes på hele tiden, forteller moren. Som ikke har noe negativt å si om Badeland og deres opplegg for bursdager.

– Nei, min sønn hadde en flott bursdag. Og det er selvsagt ikke mulig for arrangøren å gardere seg mot alt. Her er det kun tyven(e) som kan lastes. Ingen andre, mener hun.

God dialog

Kvinnen kan for øvrig fortelle at hun i dagene etter tyveriet har hatt en god dialog med den ansvarlige på Badeland.

– Ja, vi har snakket sammen flere ganger. Og de gjør hva de kan for å finne ut av hva som har skjedd. De er blant annet i ferd med å gå gjennom videoopptak. Om de har funnet ut noe, vet jeg ikke. Men vi skal snakke sammen igjen på mandag, forklarer 11-åringens mor.

Saken er så langt ikke formelt politianmeldt.

– Det har jeg rett og slett ikke hatt krefter til. Men også det vil jeg forsøke å få gjort i morgen. Men innerst inne har jeg et håp om at synderen angrer og leverer tilbake det som er stjålet. Selv om det neppe er veldig sannsynlig, er det jo lov å håpe.

Tyveriet skjedde altså tirsdag den 15. september. Om noen har opplysninger om det inntrufne er SA behjelpelige med å formidlle kontakt med familien.

Les flere saker i Sarpesborg Arbeiderblad her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.