Tyv gjemte seg i idrettshall

Tyven som forsøkte å gjemme seg i en idrettshall i Trøgstad er nå pågrepet.

09.11.06 09:53

Et innbrudd i et bolighus i Trøgstad i Østfold ved fire-tiden torsdag morgen ledet til væpnet politiaksjon med bruk av politihund og helikopter med varmesøkende kamera.

Tyvene forsynte seg av verdisaker fra et bolighus, men huseieren oppdaget dem og så de forsvinne med bilen hans. Politiet tok opp jakten og fant bilen kort tid etter i sentrum av Trøgstad. Ved hjelp av politihund kom de på sporet av tyvene. Den ene ble pågrepet kort tid etter, mens sporene etter den andre ledet politiet til Trøgstadhallen.

Væpnet politi gjennomsøkte hallen på jakt etter den mistenkte innbruddstyven og fant ham etter en times leting. Trøgstadhallen er en idrettshall og et samfunnshus med et samlet areal på 2.998 kvadratmeter.

- Vi har nå pågrepet vedkommende. Han gjemte seg inne i Trøgstadhallen. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier operasjonsleder Jarl Andersen ved Follo politidistrikt til Nettavisen klokka 09.40 torsdag.

Under innbruddet ble det stjålet et pengeskap som inneholdt smykker, penger og våpen, ifølge Smaalenenes Avis.

Politiet kan overfor Nettavisen ikke bekrefte at det er stjålet våpen. Det er så langt ikke gjort våpenbeslag i forbindelse med pågripelsen, men politiet mener de er på sporet av tyvegodset og sier de skal ransake et hus der det kan være gjemt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.