*Nettavisen* Nyheter.

Tyv satt fast i ventilasjonssjakt

Påskens mest uheldige tyv ble sittende faset i ventilasjonsanlegget på St. Olavs hospital i Trondheim og måtte ha assistanse fra brannvesen og politi for å komme seg fri.

29.03.05 18:22

Det ser kanskje enkelt ut på film, men i virkeligheten er det ingen smal sak å orientere seg i et ventilasjonsanlegg. Det fikk en 27 år gammel mann erfare da han i påsken forsøkte å bryte seg inn på St. Olavs hospital, melder Adresseavisen i sin nettutgave.

Det var ved 20-tiden skjærtorsdag kveld politiet i Sør-Trøndelag fikk melding om innbruddsforsøket. Mannen forsøkte å ta seg inn sykehuset ved å krype inn i en av sykehusets ventilasjonssjakter. Problemet var å komme seg ut igjen.

- Det var en gammel kjenning av politiet, og han var ikke så veldig heldig da han valgte seg et ventilasjonsrør oppunder taket. Mannen gikk seg faktisk bort i ventilasjonsrøret, og politiet måtte lose mannen ut gjennom en ventilasjonsluke på taket av bygget, sier seksjonsleder Hallgeir Stokken ved Sør-Trøndelag politidistrikt ifølge Adresseavisen.

Med stigebil fra brannvesenet ble mannen hentet ned fra taket på kirurgisk poliklinikk. Nå er han avhørt og anmeldt for innbruddsforsøket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.