RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyver tatt i Trøndelag etter å ha solgt tyvgodset på Finn


En mann og en kvinne ble torsdag ettermiddag pågrepet i Trondheim. De to hadde lagt ut stjålne hagemøbler på Finn.no, og de fornærmede oppdaget annonsen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
En mann og en kvinne ble torsdag ettermiddag pågrepet i Trondheim. De to hadde lagt ut stjålne hagemøbler på Finn.no, og de fornærmede oppdaget annonsen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
En mann og en kvinne ble torsdag ettermiddag pågrepet i Trondheim. De to hadde lagt ut stjålne hagemøbler på Finn.no, og de fornærmede oppdaget annonsen.

Ifølge Trøndelag politidistrikt ble pågripelsen gjennomført rundt klokka 17.00.

Da hadde de fornærmede, en gruppe naboer bosatt i bydelen Heimdal, avtalt å kjøpe møblene tilbake, hvorpå de tok kontakt med politiet.

En patrulje ble med til adressen som sto oppført på annonsen.

– Pågripelsen var helt udramatisk. De to pågrepne er en mann i 30-årene og en kvinne i 20-årene som politiet var kjent med fra før, og de har erkjent forholdet, sier operasjonsleder Rune Brandmo.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere