RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UD-rådgiver støtter Israel-boikott

Sist oppdatert:
Gry Larsen leder en organisasjon som vil ha Ariel Sharon for krigsforbryterdomstolen og støtter full boikott av Israel. Hun er også utenriksministerens rådgiver.

Kristin Halvorsen og SV er ikke alene om å støtte boikott av Israel. Gry Larsen er rådgiver for utenriksminister Jonas Gahr Støre og leder for Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon AUF. Organisasjonen er en del av Boikott Israel-kampanjen og den internasjonale Riv Muren-kampanjen. De er også medlemmer i Fellesutvalget for Palestina.

Da tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik inviterte Israels statsminister til Molde, holdt Gry Larsen en appell utenfor Stortinget under parolen ”Still Ariel Sharon for krigsforbryterdomstolen”.

I 2003 ble Larsen nektet innreise til Israel med begrunnelse at hun utgjorde en sikkerhetsrisiko. Erklæringen ble senere trukket tilbake av den israelske staten.

Gahr Støre vil ikke kommentere dette overfor Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere