Gå til sidens hovedinnhold

Ulykke på E8: Syv personer til sykehus

To voksne og fem barn ble fraktet til sykehus etter at to personbiler frontkolliderte på E8 ved Leirbakken i Ramfjord i Troms fredag ettermiddag.

(Nordlys): Like etter klokken 17.30 fredag ettermiddag fikk politiet melding om en frontkollisjon på E8 ved Leirbakken i Ramfjord. To personbiler var involvert i ulykken, skriver Nordlys.

- En person skal være fastklemt. Veien er sperret. Nødetatene er på vei. Meldingen oppdateres, meldte Troms politidistrikt på Twitter klokken 17.38.

Sperret E8

Ikke lenge etter kunne politiet opplyse om at alle de involverte var ved bevissthet. Til sammen dreier det seg om syv personer - to voksne og fem barn - og en hund. Alle syv personene ble kjørt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø med ambulanse. Et ambulansehelikopter ble også sendt til stedet, men snudde.

E8 var sperret i begge kjøreretningen i en periode etter ulykken.

- Politiet dirigerer nå trafikken via en gang- eller sidevei, og det er ganske kaotisk her nå, opplyste Nordlys' reporter Jørn Normann Pedersen fra ulykkesstedet klokken 18.26.

En drøy time senere er fortsatt veien stengt, men ifølge politiets operasjonsleder Eirik Kileng flyter trafikken greit. Foranledningen til ulykken er ennå ikke kjent, men politiet har en trafikketterforsker på stedet.

Mann alvorlig skadet

Ifølge Per-Christian Johansen, kommunikasjonsrådgiver ved UNN, har de fått inn fem barn i alderen to til 15 år. Fire av dem er uskadde og lagt inn til observasjon, mens en av dem får behandling for lettere skader.

I tillegg er en voksen kvinne lettere skadet, men stabil. En mann i 20-årene får behandling for det som beskrives som moderate til alvorlige skadet, men er også stabil.

Like før klokken 20 fredag kveld er det fortsatt uklart når veien åpner igjen.

Les flere saker fra Nordlys her.

503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 911700091


Varnish cache server

Les også

Vegvesenet betalte 100.000 for Snapchat-video med VGTV-stjerne

Kommentarer til denne saken