RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ulykkessjåfør gav 100 kr og stakk

Foto: Paul Weaver
Sist oppdatert:
Etter å ha kjørt ned en ti år gammel gutt på skoleveien, stoppet sjåføren, gav gutten 100 kroner og stakk.

Den uvanlige hendelsen skjedde i Sandnes mandag, da 10 år gamle Kjartan Gundersen syklet hjem fra Trones skole. Til Stavanger Aftenblad forteller 10-åringen at han stoppet ved veien og så seg godt for før han syklet over. Sekunder etterpå ble han påkjørt i 40-sonen.

Kjartan forteller at han mistet pusten, men kom seg raskt. Han merket samtidig at han hadde fått litt vondt i ryggen. Bilisten kom ut av bilen og spurte hvordan det gikk med ham.

- Han lurte på om han skulle kjøre meg til legevakten. Jeg svarte nei, for jeg tenkte at det var noe foreldrene mine måtte gjøre. Dessuten har jeg lært å ikke sitte på med fremmede, sier Kjartan til avisa.

Deretter dro bilisten frem lommeboka og gav 10-årignen 100-kroner. Gutten ble helt paff og klarte bare å svare «takk».

Nå vil Kjartans far, Knut Gundersen, anmelde forholdet og ber sjåføren melde seg. Han raser over at noen kan kjøre på et barn på sykkel uten å bli værende og sjekke at alt går bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere