RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Undersøker fall til 2-åring

Sist oppdatert:
Politiet undersøker nå hva som er årsaken til at en to år gammel gutt falt ned på en helleplatting med sin far. Guttens tilstand er kritisk.

Ulykken skjedde på en hytte som er under oppføring i Stokke i Vestfold søndag, da guttens far tok sønnen i armene og klatret opp på en gardintrapp i andre etasje.

Vel oppe skled faren og falt om lag 2,5 meter rett ned på en hellebelagt platting utenfor hytta.

Kjemper for livet
- Vi undersøker saken på vanlig måte, for å finne ut om det dreier seg om et rent uhell eller om det er utvist uaktsomhet på noen måte, sier politibetjent Vidar Aardal ved Stokke lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Den to og et halvt år gamle gutten skal ha fått brudd på hodeskallen og indre blødninger i hodet. Ullevål universitetssykehus opplyser onsdag formiddag at guttens tilstand fortsatt er kritisk.

Skadene blir karakterisert som livstruende.

- Vi har vært i kontakt med arbeidstilsynet, men ingenting tyder på at de i første omgang vil bli involvert i denne saken, sier Aardal.

Snakker med familie
Politiet skal også snakke med guttens familie.

- Når foreldrene kommer til hektene skal vi høre med dem om omstendighetene rundt det som skjedde. Vi skal også ut på hytta for å undersøke åstedet, sier politibetjenten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere