*Nettavisen* Nyheter.

Undersøker fall til 2-åring

Politiet undersøker nå hva som er årsaken til at en to år gammel gutt falt ned på en helleplatting med sin far. Guttens tilstand er kritisk.

18.05.05 12:11

Ulykken skjedde på en hytte som er under oppføring i Stokke i Vestfold søndag, da guttens far tok sønnen i armene og klatret opp på en gardintrapp i andre etasje.

Vel oppe skled faren og falt om lag 2,5 meter rett ned på en hellebelagt platting utenfor hytta.

Kjemper for livet
- Vi undersøker saken på vanlig måte, for å finne ut om det dreier seg om et rent uhell eller om det er utvist uaktsomhet på noen måte, sier politibetjent Vidar Aardal ved Stokke lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Den to og et halvt år gamle gutten skal ha fått brudd på hodeskallen og indre blødninger i hodet. Ullevål universitetssykehus opplyser onsdag formiddag at guttens tilstand fortsatt er kritisk.

Skadene blir karakterisert som livstruende.

- Vi har vært i kontakt med arbeidstilsynet, men ingenting tyder på at de i første omgang vil bli involvert i denne saken, sier Aardal.

Snakker med familie
Politiet skal også snakke med guttens familie.

- Når foreldrene kommer til hektene skal vi høre med dem om omstendighetene rundt det som skjedde. Vi skal også ut på hytta for å undersøke åstedet, sier politibetjenten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag