RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ung kvinne alvorlig skadd

Sist oppdatert:
Tilstanden for en 23 år gammel kvinne er alvorlig, men stabil etter at en annen sjåfør sovnet bak rattet og kolliderte med bilen hennes.

Ulykken skjedde på rv134/e39 i Tysvær kommune øst for Haugesund.

- Det viste seg da politi, ambulanse og brannvesen kom til stedet at en person satt fastklemt i den ene bilen, forteller operasjonsleder Harald Myklebust i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Den skadde er en 23 år gammel kvinne som førte den ene bilen. Hun ble fraktet til universitetssykehuset i Stavanger med luftambulanse. Tilstanden er alvorlig, men stabil, får TV 2 Nettavisen opplyst ved sykehuset.

Føreren av den andre bilen som var involvert, en 54 år gammel mann, har ifølge politiet forklart at han duppet av bak rattet. Bilen hans kom over i motsatt kjørefelt og traff bilen 23-åringen kjørte.

- 54-åringen er tilsynelatende lettere skadd, han er kjørt til Haugesund sykehus for kontroll. Passasjeren i kvinnens bil, en 21 år gammel mann, er også tilsynelatende lettere skadd og kjørt til Haugesund sykehus, opplyser Myklebust.

Ulykken skapte store trafikkproblemer på veistrekningen, der rv134 og e39 er samkjørt. Politiet regner med at veien kan åpnes igjen kort tid etter klokken 12.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere