*Nettavisen* Nyheter.

Ung mann (16) knivstukket

En 16 år gammel mann er knivstukket på Kjelsås i Oslo. Store politistyrker jakter nå gjerningsmannen. Har du tips? Send «NATIPS» til 1984 eller vaktsjef@nettavisen.no

22.04.06 08:17

16-åringen som ble knivstukket er sendt til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden hans skal være alvorlig, men stabil.

Store mannskaper
- Klokken 23.25 fikk vi melding om slagsmål på en buss. Da vi kom til stedet fant vi en ung mann, 16-17 år. Han hadde blitt knivstukket flere ganger. Han er nå fraktet til Ullevål. Situasjonen skal være stabil, men kritisk. Akkurat nå leter vi etter gjerningsmenn med hundpatruljer, politihelikopter og store mannskaper, sier operativ uteleder Lars Erik Jarod til TV 2 Nyhetene.

Knivstikkingen skal ha kjedd etter at flere ungdommer hadde en krangel om alkohol på 25-bussen på vei til Majorstua.

- Han er trolig knivstukket i mageregionen, og det ser alvorlig ut, sier operasjonsleder Kjetil Kroken i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ingen gjerningsmann tatt
Politiet har avhørt en rekke vitner på stedet, men har foreløpig ikke kommet nærmere gjerningsmannen. Mens politiet drev avhør kom en rekke andre ungdommer til stedet, og spurte om det var kjente som var blitt stukket ned. Dette har ikke gjort arbeidet til politiet lettere.

Operasjonsleder Kroken sier til TV 2 Nettavisen at det foreløpig er uklart hva som var bakgrunnen og motivet for slagsmålet og knivstikkingen. En person er innbrakt, og vil bli avhørt i forbindelse med knivstikkingen.

- Han ble brakt inn for et annet forhold, men det er sannsynlig at han også vil bli spurt ut om denne hendelsen, sier Kroken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.