RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ung mann funnet død

Sist oppdatert:
En ung mann ble sent tirsdag kveld funnet død i et skogområde på Romerike. Politiet jobber med å bringe på det rene om den døde er den savnede 20-åringen de har lett etter.

- Vi vet ennå ikke om det er den savnede vi har funnet. Han er kjørt til rettsmedisinsk institutt, og vil bli obdusert i løpet av dagen, sier operasjonsleder Trond Aune ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen onsdag morgen.

Den døde mannen ble funnet i et skogsområde ved Mork av en hundeekvipasje klokken 22.22 tirsdag.

Leteaksjon avblåst
Politiet, Røde Kors og redningshunder søkte hele tirsdag kveld etter en 20 år gammel mann som har vært savnet på Romerike siden søndag.

- Mannen ble formelt meldt savnet av familien ved midnatt mandag. Tirsdag ettermiddag fant vi mannens bil ved et skogområde ved Mork på Romerike, opplyste operasjonsleder ved Romerike politidistrikt, Leif Greaker, til TV 2 Nettavisen tirsdag.

Etter at den døde mannen ble funnet, ble leteaksjonen avblåst.

Ikke noe kriminelt
Ifølge politiet er bilen nediset, og ser ikke ut til å ha vært brukt på en stund. Siste sikre observasjon av 20-åringen ble gjort søndag formiddag.

- Mannen ble funnet i området vi har søkt, og det er foreløpig ingen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt, sier Aune.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere