*Nettavisen* Nyheter.

Ung mann funnet død

Naboer hørte høylydt festing. I morges ble en død mann i midten av 20-årene funnet bak studentby-blokkene.

24.11.06 12:55

(iOslo.no) Politiet fikk melding om funnet cirka klokken 09.15 fredag morgen. Mannen ble funnet bak høyblokkene ved Sogn studentby i Oslo.

- Vi vet ikke hva som har skjedd. Personen er død. Vi holder alle muligheter åpne. Tidligere trodde vi det var snakk om et fall, men det ser vi på som mindre trolig nå. Foreløpig er det vanskelig å si hva dette kan dreie seg om, sier operasjonsleder Ellen Ulvin til iOslo.no.

Kjell Pedersen ved Kriminalvakta sier de ikke tror det har skjedd noe kriminelt.

- Vi vet ikke hva som har skjedd, men de skadene personen har er veldig små. Så langt virker det som om han bare har omkommet på plenen. Mannen er rutinemessig kjørt til rettsmedisinsk, og det vil bli foretatt obduksjon av vedkommende, sier Pedersen til iOslo.no.

Politiet anslår at mannen er i midten av 20-årene, men noen identitet, eller sikker alder, har man foreløpig ikke.

Vet du noe mer om denne hendelsen? Ta kontakt med oss på tips@iOslo.no eller 2100 6022.

Politiet er nå på stedet og har begynt sine undersøkelser. Foreløpig kan de ikke si noe om hva som har skjedd på stedet. Den døde kan ha deltatt på en større fest i 9. etasje i bygget han ble funnet utenfor.

- Mannen har sårskader har det blitt sagt. Vi vet rett og slett ikke om han har falt, eller hvordan han har havnet bak dette bygget, sier Ulvin til iOslo.no klokken 11.30.

Krimvakta er nå på plass, og har tatt over etterforskningen av saken.

VG Nett har snakket med personer som bor i studentblokken, og de forteller at det har vært mye festing i blokken i natt. De har ingen opplysninger om hva som har skjedd.

- Jeg kan foreløpig ikke bekrefte at det har vært fest i bygningen, men det er mulig. Så langt ser det ikke ut som det har skjedd noe kriminelt, men det hele er for tidlig å si, sier Ulvin til iOslo.no.

iOslo.no følger saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.