RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ungdom Mot Vold-brødre voldstiltalt

Sist oppdatert:
To brødre som jobber for organisasjonen Ungdom Mot Vold, står tiltalt for grov vold mot sin fetter.

De skal ha angrepet og sparket ned sin egen fetter på Bjerke i Oslo i fjor høst, slik at 18-åringen brakk nesa. Han skal også ha blitt truet på livet, skriver Dagsavisen. Bakgrunnen for volden skal være en årelang konflikt mellom fetternes foreldre.

Brødrene har gjennom flere år vært betrodde medarbeidere i organisasjonen Ungdom mot Vold. Nå risikerer de henholdsvis 90 og 100 dagers fengsel.

Ifølge Dagsavisen prøvde fetteren å trekke anmeldelsen få dager før saken kom opp for Oslo Tingrett denne uka. Han argumenterte med at fetterne har beklaget overfallet og at foreldrene har blitt venner.

Men i retten nektet brødrene for å ha utøvd noen som helst form for vold. De hevdet at 18-åringen var en notorisk bråkmaker som de i mange år har prøvd å holde unna bråk og voldsanmeldelser. De sa at det var han som var ruset, hissig, uberegnelig og at skadene han hadde fått skyldes en slåsskamp tidligere på kvelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere