RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UP vil luke bort verstingene

Sist oppdatert:
Utrykningspolitiet er på veiene med uniformerte og sivile styrker i påsketrafikken. Første prioritet er å luke bort verstingene.

Ulovlige forbikjøringer, kort avstand til bilen foran og brudd på vikepliktsregler. Det er trafikksyndene UP særlig er på utkikk etter i påsketrafikken.

Sivile patruljer på lur
- Vi vil ta verstingene, sier politioverbetjent Ole Høiby, talsmann og koordinator for Utrykningspolitiet i påsken. I tillegg til uniformerte styrker, vil UP ha sivile patruljer med video i bilene som legger seg inn i køene for å luke vekk de aggresive bilistene.

UPs operative styrker i påsken teller omkring 300 personer. Det omfatter både uniformerte og sivile styrker. Alle er ikke på jobb samtidig, men UP lover en sterk tilstedeværelse i påsken.

De mest trafikkerte veiene og de travleste tidene på døgnet får mest oppmerksomhet.

Harry-handlere overvåkes
Men det er ikke bare trafikken mot påskefjellet UP retter sin oppmerksomhet mot i påsken. Også på E6 mot Svinesund pleier det å være mye å trafikk.

- Det kan fort oppstå køer mellom Skjeberg og Svinesund, der altfor mange er utålmodige. Vi vil være knallharde blant annet når det gjelder u-svinger på E6. Det medfører en meget stor ulykkesrisiko og vil føre til beslag av førerkortet på stedet, sier Høiby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere