RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Upassende» spøk

Sist oppdatert:
Tingrettsdommer Gunnar Torkildsen får ikke lenger gjøre tjeneste i Gulating lagmannsrett etter «upassende oppførsel» på bakrommet med dommerkolleger.

- Det jeg gjorde var dumt og tåpelig, og jeg har lagt med flat. Jeg innser at det var upassende og at det var en dårlig spøk, sier Torkildsen til Bergens Tidende.

Torkildsen har sitt embete ved Bergen tingrett, men som mange andre dommere har han i flere år også gjort tjeneste i Gulating lagmannsrett.

På bakrommet
Det var i en sivil sak i Stavanger at tingrettsdommeren gjorde noe han i ettertid angrer på.

På morgenen før retten var satt, var Torkildsen på bakrommet, sammen med flere dommerkolleger. Torkildsen var i det spøkefulle hjørnet.

«Svært upassende»
Fra domstolens telefon spilte han av en samtale som kollegene fant svært upassende. Han ble klaget inn for førstelagmannen i Gulating og der fant man at hendelsen var så spesiell at Torkildsen fikk opplyst at han ikke vil få flere oppdrag for lagmannsretten.

Sorenskriver Erik Elstad i Bergen tingrett sier at saken ikke berører Torkildsens tjeneste i tingretten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere