RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Urinerte på politiet

Sist oppdatert:
Svært tissetrengt og svært dum. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg. Loggen er skrevet av ansatte i Oslo politidistrikt.

Hagle stjålet fra Operaen
KIRSTEN FLAGSTADS PLASS: I går kveld kl. 23.05 fikk politiet melding om at det var stjålet en hagle som var brukt med løskrutt under en forestilling i Den norske opera og ballett på Kristin Flagstads plass. Det var kun fem skuespillere på scenen. En publikummer skal vært sett i det han gikk opp på scenen og tok våpenet. Inntil tyven melder seg, forblir tyveriet et mysterium. Haglen var utlånt fra en våpenkyndig, og saken vil bli anmeldt til politiet i løpet av dagen.

To skadd i trafikkulykke
SINSENKRYSSET: Kl. 00.21 i natt kom det melding om en trafikkulykke i Sinsenkrysset. To biler kolliderte og to passasjerer var skadd; en i et kne og en i hodet. En ble kjørt A-hus til observasjon og den andre tok seg hjem på egen hånd.

Urinerte på Sentrum politistasjon
SENTRUM: En mann på 41 år ble pågrepet for ordensforstyrrelse på offentlig sted kl. 01.34 i natt da han sto og urinerte utenfor inngangen til Sentrum politistasjon. Mannen ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Ufin ble kjørt til Sentralarresten
JOHANNE DYBWADS PLASS: Fra Johanne Dybwads plass trengte politiet kl. 01.43 i natt bistand til å fjerne en beruset person. 30-åringen ble først kjørt til legevakten, men laget der bråk og var ufin og ville ikke fjerne seg. Han nektet å etterkomme politiets pålegg, og ble da pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Rådyr på Alexander Kiellands plass
Alexander Kiellands plass: Kl. 03.41 i natt ble det meldt om to rådyr på Alexander Kiellands plass. De to dyrene ble litt senere observert i Thv. Meyers gate/Leirfallsgata. De forsvant deretter ned på Akerselva. For Vitnemnda er det kjent at to rådyr befinner seg inne i sentrum - og nemnda har vært på jakt etter dem for å få dem tilbake til skogen hvor de hører hjemme.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere