*Nettavisen* Nyheter.

Urinerte på politiet

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Svært tissetrengt og svært dum. Les politiloggen her.

15.05.09 08:55

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg. Loggen er skrevet av ansatte i Oslo politidistrikt.

Hagle stjålet fra Operaen
KIRSTEN FLAGSTADS PLASS: I går kveld kl. 23.05 fikk politiet melding om at det var stjålet en hagle som var brukt med løskrutt under en forestilling i Den norske opera og ballett på Kristin Flagstads plass. Det var kun fem skuespillere på scenen. En publikummer skal vært sett i det han gikk opp på scenen og tok våpenet. Inntil tyven melder seg, forblir tyveriet et mysterium. Haglen var utlånt fra en våpenkyndig, og saken vil bli anmeldt til politiet i løpet av dagen.

To skadd i trafikkulykke
SINSENKRYSSET: Kl. 00.21 i natt kom det melding om en trafikkulykke i Sinsenkrysset. To biler kolliderte og to passasjerer var skadd; en i et kne og en i hodet. En ble kjørt A-hus til observasjon og den andre tok seg hjem på egen hånd.

Urinerte på Sentrum politistasjon
SENTRUM: En mann på 41 år ble pågrepet for ordensforstyrrelse på offentlig sted kl. 01.34 i natt da han sto og urinerte utenfor inngangen til Sentrum politistasjon. Mannen ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Ufin ble kjørt til Sentralarresten
JOHANNE DYBWADS PLASS: Fra Johanne Dybwads plass trengte politiet kl. 01.43 i natt bistand til å fjerne en beruset person. 30-åringen ble først kjørt til legevakten, men laget der bråk og var ufin og ville ikke fjerne seg. Han nektet å etterkomme politiets pålegg, og ble da pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Rådyr på Alexander Kiellands plass
Alexander Kiellands plass: Kl. 03.41 i natt ble det meldt om to rådyr på Alexander Kiellands plass. De to dyrene ble litt senere observert i Thv. Meyers gate/Leirfallsgata. De forsvant deretter ned på Akerselva. For Vitnemnda er det kjent at to rådyr befinner seg inne i sentrum - og nemnda har vært på jakt etter dem for å få dem tilbake til skogen hvor de hører hjemme.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.