RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utbrent ransbil funnet i Oslo

En utbrent Ford Scorpio ble natt til tirsdag funnet på Abbedikollen i Oslo. Bilen ble ifølge politiet brukt etter ranet av Sparebanken Øst i Oscars gate i Oslo mandag formiddag.

Ingen er pågrepet etter ranet. To menn kom seg unna med et ukjent beløp.

De to mennene, som begge var maskert med finlandshetter, kom inn i banken klokka 10.17. En av dem var bevæpnet med et håndvåpen.

Ingen skudd ble løsnet og ingen personer ble skadd, men ranerne fikk med seg en del penger som de puttet i en svart og rosa bag.

Ranerne forsvant i en mørk Jeep Cherokee som ble meldt stjålet i Oslo i forrige uke. Denne bilen ble senere funnet på Lille Frogner. Derfra kjørte ranerne av gårde i en annen bil, en gul Ford Scorpio stasjonsvogn. Det var denne bilen som ble påtent natt til tirsdag.

Politiet i Oslo antar at bilen ble parkert på Abbedikollen mandag formiddag, og så ble den påtent ved 1-tiden natt til tirsdag. Bilvraket ble tauet inn og politiet håper å finne viktige spor i bilen.

Begge de to ranerne skal være i slutten av 20-årene. De hadde på seg mørkegrønne regndresser med hette. En av dem hadde en svart T-skjorte med Metallica-emblem under regnjakka.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere