RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utelukker ikke dødsbrann

Sist oppdatert:
Politiet i Sarpsborg står uten spor etter kvinnene som er savnet etter brannen i Skjeberg søndag.

Politiet kan ikke lenger utelukke at noen er omkommet i boligbrannen i Skjulstadveien i Skjeberg søndag kveld og natt til mandag. To norske kvinner på 23 og 28 år med adresse Oslo var på besøk i huset søndag kveld. De to skal ha hatt planer om å reise til København, men etter et døgns intens jakt på kvinnene, står politiet fortsatt uten spor.

- Vi har ikke klart å komme i kontakt med de to kvinnene. Vi er sikre på at de var i huset den aktuelle kvelden, sier etterforskningsleder Tore Abrahamsen ved Sarpsborg politistasjon til Nettavisen.

- Dere har nå undersøkt branntomta. Kan dere utelukke at noen er omkommet?

- Nei, vi kan ikke utelukke noe. Branntomta er fullstendig utbrent, sier Abrahamsen. Politiet teknikere undersøkte branntomta mandag, men vil gjøre nye undersøkelser.

Heller ikke familien har hørt fra kvinnene, og politiet har ikke funnet elektroniske spor fra verken mobiltelefoner eller betalingskort.

Politiet fikk melding om brannen klokka 23.00 søndag kveld. Det brant da voldsomt, og huset brant ned til grunnen.

Ingen av de to som hadde bopel i huset skal ha vært hjemme da det begynte å brenne. Det er en av beboerne som opplyste til politiet at de to venninnene var på besøk der søndag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere