Gå til sidens hovedinnhold

Uten spor etter forsvunnet pasient

Politiet sto søndag kveld fortsatt uten spor etter at en hodeoperert mann forsvant fra Haukeland universitetssykehus torsdag.

Søndag startet letemannskaper finsøk langs veiene fra Fana og sørover mot Os etter 41 år gamle Torleif Løyning. Søndag kveld fortsatte letingen i dette området, og letemannskapene ville være ute til midnatt. Politiet ser ikke bort fra at mannen kan ha gått over Fana-fjellet.

- Vi står litt på bar bakke. Dette er en mystisk sak. Selv etter at vi har gått ut i mediene, har vi knapt fått inn observasjoner av mannen, sier operasjonsleder Kjell-Tore Aarnes i Hordaland politidistrikt til NTB.

Politiet tror 41-åringen kan ha vært forvirret etter operasjonen, og derfor forlatt nevrokirurgisk avdeling på sykehuset.

Sykehuset har ikke kameraovervåking av alle utgangene, og ifølge Aarnes er mannen ikke fanget opp av andre kameraer underveis. Den siste sikre observasjonen ble gjort torsdag da Løyning ble sett ved butikksenteret Lagunen i Fana, til fots på vei sørover.

Tidligere har politiet undersøkt om Løyning har dratt hjem til Kvinnherad, og sykehuset er blitt gjennomsøkt to ganger, siste gang lørdag, uten resultat.

Løyning var operert i hodet etter en arbeidsulykke i Kvinnherad. Han var barbert og hadde operasjonsarr på hodet. Han var iført en blå t-skjorte, mørkeblå joggebukse, hvite sandaler og muligens en mørk bomullsgenser med hvit stripe. Han hadde også en intravenøs slange på brystet da han forsvant.

(NTB)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar