RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
E16 over Romeriksåsen torsdag morgen. Flere steder på Østlandet er det meldt om glatte veier i morgentimene.
E16 over Romeriksåsen torsdag morgen. Flere steder på Østlandet er det meldt om glatte veier i morgentimene. Foto: Webkamera (Statens vegvesen)

Utforkjøringer på glatte veier - politiet advarer

Sist oppdatert:
Politiet og vegtrafikksentralene advarer for glatte veier.

Vær oppmerksom på faren for glatt vei i morgentimene. Temperaturer rundt null mange steder, melder NRK Trafikk i morgentimene torsdag.

Kaldest var det på Grotli i Oppland med 10,2 minusgrader, melder Meteorologisk institutt. Kommende natt blir det skyer og mildere i Sør-Norge, ifølge meteorologene.

Vegtrafikksentralen Øst melder om redusert fremkommelighet på E16 Roa-Kalvsjø i Oppland etter trafikkuhell. Politiet melder at det er svært glatt.

Har du trafikktips? Tips oss på telefon 02060 eller på epost til 02060@nettavisen.no

Det var ved 05.30-tiden torsdag at Innlandet politidistrikt fikk melding om ulykken på E16 ved Lunner. En bilist kjørte av veien, men skal ha sluppet fra det med lettere skader. Vedkommende ble kjørt til Ringerike sykehus.

Syklist funnet skadd

I Oslo melder politiet om en syklist som er funnet skadd etter en ulykke i Grenseveien/Økernveien. Politiet etterlyser vitner til ulykken og utelukker ikke at en bil har vært involvert.

- Vi vil foreta undersøkelser på åstedet, og ønsker kontakt med vitner som kan ha sett hendelsen, skriver politiet på Twitter.

I Møre og Romsdal meldes det også om glatte veier. På fylkesvei 64 Åndalsnes-Isfjorden er det svært glatt, melder

Lange køer inn mot Elverum

Torsdag morgen var det store køer inn mot Elverum. Mest var det fra riksvei 25 østover for Midtskogen, der køen til tider sto bom fast, melder Østlendingen. Politiet har ikke meldt fra om noen ulykker, men vegarbeidet ved Grindalsmoen i Elverum kan være en av årsakene, ifølge avisa.

Ved 09.30-tiden melder NRK Trafikk at riksvei 3 i Elverum har åpnet ved Terningmoen etter problemer med en asfaltmaskin. Fortsatt sakte kø fra Myklegard, opplyses det.

Bildet er fra riksvei 3 over Terningmoen ved Ebru torsdag morgen.

Obs-varsel for tre fylker

Fra og med fredag er det ventet mye nedbør over deler av landet. Det er sendt ut obs-varsel for fylkene Agder, Telemark og Vestfold for perioden fredag til og med søndag.

- Det vil komme mellom 70 og 150 millimeter nedbør i løpet av de tre dagene, mest regn kommer fredag kveld og lørdag, uttalte statsmeteorolog Vibeke Thyness ved Meteorologisk institutt til NTB onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere