*Nettavisen* Nyheter.

Utpekt som drapsmann etter TV-program

Marianne Rugaas Knutsen (7) forsvant fra sitt hjem i Risør i 1981.

Marianne Rugaas Knutsen (7) forsvant fra sitt hjem i Risør i 1981. Foto: (NTB Pluss arkiv)

I Risør har lokalmiljøet utpekt en mann som drapsmannen til Marianne Rugaas Knutsen etter TV-programmet ”Fornemmelse for Mord” på TV Norge. Mannen selv nekter.

07.10.03 11:49

De klarsynte i TV Norges program ”Fornemmelse for mord” lagde en tegning av mannen de mente drepte Marianne Rugaas Knutsen. Den sju år gamle jenta forsvant fra Risør i 1981 og er aldri blitt funnet. De klarsynte i programmet mente også at drapsmannen kunne være tilknyttet kirken i Risør.

Nå snakker lokalmiljøet i Risør om en lokal mann som passer beskrivelsen.

- Jeg blir selvfølgelig frustrert, men jeg lar det ikke gå inn på meg, sier mannen til Agderposten.

- Jeg føler heller ikke noe behov for å forsvare meg, men hvis noen spør, kan jeg opplyse at jeg ikke var i Norge, men på en cruise-båt da Marianne forsvant for 22 år siden, sier han.

Politiførstebetjent Erling Refsland ved Risør politistasjon har fulgt Marianne-saken siden hun forsvant for 22 år siden. Han bekrefter at det har kommet inn flere tips på navngitte personer, men at tipsene så langt ikke har ført til ytterligere etterforskning.

- Jeg er også klar over at ryktene går, men jeg vil på det sterkeste advare mot slikt folkesnakk, sier Refsland til Agderposten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.