RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utvider siktelsen mot Bodø-mann

Foto: Tom Melbu, Avisa Nordland
Vil også omfatte seksuelle overgrep mot barn under 10 år.

Salten politidistrikt melder at siktelsen mot mannen i 30-årene, som er siktet for seksuelle overgrep mot barn, kommer til å bli utvidet i forbindelse med nytt fengslingsmøte 9. desember.

Flere saker
Bodømannen er foreløpig siktet for overgrep mot barn under 14 år, men siktelsen kommer også til å omfatte blant annet seksuelle overgrep mot barn under 10 år, skriver an.no. Strafferammen her er på 21 års fengsel.

Før 9. desember vil det også bli opprettet flere saker mot mannen.

Siktede har til nå blitt avhørt to ganger, men det vil bli foretatt flere avhør av ham etter hvert.

Identifiserer ofre
I løpet av de siste dagene har KRIPOS også kommet i gang med analysen av en ekstern harddisk som er beslaglagt fra siktede. Ved hjelp av denne analysen er politiet nå i ferd med å identifisere flere offer.

En representant fra KRIPOS kom til Bodø i går, og i tillegg til teknisk bistand gjennom analyse av data og film, vil de også bistå i avhør av fornærmede i saken. Avhørene vil skje i et samarbeid mellom Salten politidistrikt og KRIPOS. Det er foreløpig ikke helt klarlagt hvor store ressurser KRIPOS kan bidra med i etterforskningen utover bistanden som allerede blir gitt.

Les flere nyheter fra Nordland på an.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere