*Nettavisen* Nyheter.

Uvisst om skadene skyldes vold eller fall

Risør (NTB): Det er uvisst om skadene til den 25 år gamle mannen som ble funnet i sin leilighet i Risør tirsdag kveld skyldes vold eller et uhell.

05.12.12 15:25

- Foreløpig vet vi ikke hva som har skjedd. Vi venter på en tilbakemelding fra sykehuset om skadene er forenlig med vold eller et fall. Vi kjenner ikke denne personen fra før, sier operasjonsleder Øystein Vellesen i Agder politidistrikt til NTB onsdag morgen.

En kriminaltekniker har foretatt undersøkelser i leiligheten til mannen som er fra Risør. Politiet ble varslet om saken klokka 22.20 tirsdag. Da hadde Sørlandet sykehus i Arendal fått inn mannen.

Han var påført alvorlige og omfattende skader, med til dels store hode- og ansiktsskader og med et stort antall brudd i ansiktet.

25-åringen ble sendt videre med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo der han ligger på intensivavdelingen. Politiet tror han kan ha ligget i leiligheten i inntil to dager.

Risør politistasjon overtar onsdag den videre etterforskningen i saken. I løpet av dagen starter de avhør av vitner. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.