Gå til sidens hovedinnhold

Våknet på buss med penis i hånden

Etter en tur på byen sovnet kvinnen på nattbussen hjem. Da hun våknet hadde hun hånden i buksen på en fremmed mann.

Hendelsen skjedde på nattbussen til Fyllingsdalen natt til søndag.

- Dette er usedvanlig stygt. Vi ser alvorlig på denne saken, sier politioverbetjent Bjørn Eide ved Fyllingsdalen politistasjon til Bergensavisen.

Kvinnen som reiste alene med bussen, skal ha sett mannen allerede på holdeplassen ved Bystasjonen i sentrum. Mannen gikk først forbi henne, men snudde og gikk inn på samme buss.

Kvinnen satte seg på en sete og sovnet. Da hun våknet hadde mannen puttet hånden hennes i buksen sin, slik på at hun holdt på penisen hans.

Torde ikke skrike ut
Kvinnen trakk til seg hånden, men var så livredd at hun ikke torde å rope om hjelp. Hun ble sittende på bussen nærmest paralysert til den kom fram til endestoppet. Mannen satt fremdeles på setet ved siden av og prøvde å komme i snakk med henne helt til han til slutt gikk av på Minde.

I håp om tips i saken, går politiet nå ut med signalement i av mannen. Han har utenlandsk utseende, og kan være fra Afghanistan, Iran eller Tyrkia. Han snakker gebrokkent norsk, er trolig under 30 år og rundt 1,70 høy. Mannen har svart kort hår, rund ansiktsform, normal kroppsbygning men kan se noe rund ut.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene