RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valen gir opp våpen

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Kristian Valen slutter som våpensamler etter nabostrid.

- Kristian Valen har ikke lenger noen interesse av å samle på våpen. Han vil ikke samle på våpen i fremtiden. Utover det har jeg ingen kommentarer, sier Valens advokat, Berit Reiss-Andersen, til VG.

Etter politiaksjonen i mai, hvor Valen blant annet avfyrte et skudd inne i sin egen leilighet, skal sameiet i gården ha tatt affære.

- Styret mottok et bekymret brev fra en nabo som hevdet at Valen hadde pekt på ham med en geværlignende gjenstand for en tid siden, og at han etter politiaksjonen i mai ikke lenger følte seg trygg i gården. Jeg skjønner naboen godt. Jeg sa til ham at jeg hadde anmeldt forholdet til politiet tvert, hvis jeg hadde vært i hans sko, sier nestleder i sameiet, Ivar Tøsti, til avisen.

Sameiet sendte deretter et brev direkte til Valen med spørsmål om han kunne forsikre sameiet om at han ikke ville ha våpen i leiligheten i fremtiden. Sameiet fikk som svar via Valens advokat at popsangeren og TV-kjendisen ville fjerne alle våpnene fra leiligheten samt frasi seg samtlige våpenlisenser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere