RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Vandreren» kan bli helt frisk

Sist oppdatert:
– Det som har skjedd må nesten kunne kalles et under, sier politioverbetjent.

(iBergen.no) : I går var tilstanden kritisk, altså livstruende, for den 49 år gamle Terje Larsen, bedre kjent som den notoriske hytteinnbruddsmannen «Vandreren». Larsen ble slått ned mandag av en 22 år gammel medfange, som slo 49-åringen i hodet med en glassbolle.

Bakgrunnen for volden er ukjent, men 22-åringen hevder Larsen i forkant hadde urinert på noen rene klær han hadde ansvaret for. Å gjøre fra seg på særdeles uegnede steder var 49-åringens varemerke da han brøt seg inn i hytter, og gjorde det lett for politiet å sette innbruddene i sammenheng.

Politiet i Hønefoss melder i dag at Larsens tilstand har bedret seg bemerkelsesverdig siste døgnet.

– Han har vært gjennom to operasjoner i hodet, og er blitt betraktelig mye bedre. Det som har skjedd må nesten kunne kalles for et under. Ifølge legen kan han bli helt frisk igjen, sier leder for etterforskningsseksjonen ved Hønefoss politistasjon, politioverbetjent Arne Erik Håkonsen, til iBergen.no.

Politiet ønsker å avhøre Larsen om hendelsen i Ringerike fengsel så snart det lar seg gjøre, men ifølge Håkonsen er det fortsatt en stund til det kan skje.

– Det er nok et solid tidsperspektiv på det. Han er til tider våken og klar, men er ikke i stand til å snakke med politiet ennå, sier Håkonsen til iBergen.no.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere